Vozački ispit (Polaganje vozačkog ispita)

Pošto je vozački ispit i polaganje vozačkog ispita kao i veština vožnje uopšte, jedna od najvažnijih životnih veština koja se može naučiti, Auto Škola GazelaAuto Beograd je osmislila niz promotivnih akcija koje vam mogu pomoći da se lakše odlučite na jedan tako važan životni korak.

Akcije

POVODOM 20 GODINA POSTOJANJA AUTO-ŠKOLA GAZELA AUTO SVOJE KANDIDATE NAGRAĐUJE SVAKOG MESECA SA NEKOM OD AKCIJA KOJE SPROVODI:

1. ZA OVAJ MESEC KOJI JE U TOKU SVI KANDIDATI KOJI SE UPIŠU U AUTO-ŠKOLU BESPLATNO DOBIJAJU KOMPLET TESTOVA ZA PRIPREMU ZA POLAGANJE TEORETSKOG DELA VOZAČKOG ISPITA.

2. VOZAČI (APSTINENTI) KOJI KONDICIONIRAJU VOŽNJU, NAKON IZVOŽENIH 10 M0TO-ČASOVA, JEDANAESTI ČAS DOBIJAJU GRATIS OD NAŠE AUTO-ŠKOLE.

REDOVNE TRAJNE AKCIJE SU:

UKOLIKO KANDIDAT NE POLOŽI IZ TREĆEG POKUŠAJA TEORETSKI ILI PRAKTIČNI DEO ISPITA, NAREDNI IZLAZAK NA VOZAČKI ISPIT IDE NA TROŠAK NAŠE AUTO-ŠKOLE.

Ovde takođe želimo da vas ukratko upozmamo sa procedurom polaganja vozačkog ispita kako bi znali šta možete da očekujete na vašem vozačkom ispitu.

Zainteresovani kandidati stiču pravo na polaganje vozačkog ispita kada završe obuku za vožnju. Da biste uspešno položili vozački ispit morate položiti oba dela ispita, praktični i teoretski.

Teoretski deo vozačkog ispita polažete u prostorijama naše škole. Potrebno je da osvojite minimum 90 poena da bi ste položili teoretski deo vozačkog ispita i ostvarili pravo da polažete praktični deo vozačkog ispita. Ovo pravo traje godinu dana i ako ga ne iskoristite u tom roku moraćete ponovo da polažete teorijski deo vozačkog ispita.

Praktični deo vozačkog ispita se sastoji iz vožnje po za tu svrhu uređenom poligonu a zatim i gradske vožnje. Tokom vožnje na poligonu kandidat treba da pokaže osnovne vozačke veštine kao što su: priprema za polazak, održavanje pravca, polukružno okretanje i parkiranje.

Drugi deo praktičnog dela vozačkog ispita se sastoji od gradske vožnje, koji služi da se instruktori uvere da je kandidat uspešno savladao vozačke veštine i znanja kako bi mogli da daju svoju ocenu.

Ukoliko kandidat uspešno položi teoretski i praktični deo vozačkog ispita preostaje mu još samo da podnese zahtev za izdavanje vozačke dozvole.

Ukoliko se odlučite da obuku za polaganje vozačkog ispita poverite nama, uvek će te moći da se oslonite na naše višedecenijsko znanje i iskustvo. Uverićete se da obuka za polaganje vozačkog ispita kao i sam vozački ispit može biti veoma korisno i prijatno iskustvo.